TYYNYJEN SOTA


Oi, se on yhtä vaille pääsiäisloma ja pihahommia tiedossa. Toivottavasti yltiöpositiiviset sääennusteet toteutuvat ihan oikeassakin elämässä ja saadaan roudata kiviä auringonpaisteessa. :-)

Vaikka ajatelmat ovat viime aikoina suuntautuneet pääasiassa pihan puolelle, niin kyllä tässä on vähän ehtinyt muitakin akuutteja asioita miettiä - kuten nyt vaikka sohvatyynyjä. Niitä on joka paikka pullollaan ja enemmän kuin ihan tarpeeksi. Niin siis kun lukuun ei lasketa sitä yhtä, joka puuttuu aina. 


Tällä kertaa olen huomannut intoilevani kuviollisista sisustustyynyistä. Kukat ovat kivoja juu, samoin yksinkertaiset graafiset kuviot. Molempia tuntuvat kaupat olevan pullollaan, erityisesti kukat näyttäisivät olevan nyt tosi pop.

Marimekon Kivi-kuosi on ehdoton ikisuosikkini, mutta valintani ei vaan jostain kumman syystä koskaan osu siihen. Tälläkin kertaa päädyin todennäköisesti sen yksinkertaisuudesta kauimpana olevaan vaihtoehtoon, eli Klaus Haapaniemen Crane-tyynyyn. Nyt vaan odottelen, että koskakohan kusti polkee paketin perille. Ehkei vielä pääsiäiseksi, mutta jos vapuksi kumminkin. :-)

Piharintamalla on viime aikoina tarvittu käsilihaksia. S heilui viime yönä lapion varressa kahteen ja nousi taas kuudelta jatkamaan kuopan kaivuuta, jotta puoli seitsemältä pihaan kurvannut sepeliauto sai lastinsa kipattua. Valuhommiin on (kai) tarkoitus päästä huomenna - jos vain muotit saadaan ajoissa valmiiksi. Onneksi niiden valmistumista saatiin taas edistämään yksi tuikitärkeä lisäkäsipari.

Mukavaa keskiviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...