TYÖTELIÄS VAPPU JA LOMAMIETTEITÄ


Vapunpäivän iltaa. Meillä hurjimman hulinoinnin taisi tänä vuonna hoitaa A, jolla oli päiväkodissa vapunaattona perinteiset naamiaisjuhlat. Muuten työnjuhla on mennyt töitä tehden - S on naputellut terassia ja minä kantanut kiviä, mitäpä muutakaan. Ahkeroinnin lopputulemana meillä alkaa kuitenkin olla 200 neliön edestä terasseja, vain kaiteiden rimoitukset puuttuvat. Laskimme S:n kanssa, että meillä on kohta kilometrin edestä rimoja maalattavana ja paikoilleen naulattavana, huh.

Hyytävän kylmästä päivästä huolimatta vettä on tullut vain tovin verran, muuten on ollut harmaata - lukuun ottamatta viittä minuuttia, kun ilta-aurinko kurkisteli sisään. Lämpenevää ei kai ole lähipäivinä tiedossa, mikä pistää pikkuisen jännittämään niiden kasviaisten puolesta, jotka lämpimän pääsiäisen innottamana ehdimme jo istuttaa takapihalle. 

Meillä on A:n kanssa huomennakin vapaapäivä, joten tästä on taas tulossa pitkä viikonloppu. Ja kun tuleva viikonloppu on takana, sitä seuraa vielä yksi viikko töitä ja vihdoin ja viimein on talviloman vuoro minullakin. Matkaamme S:n kanssa hetkeksi Berliiniin, mutta loput lomasta kuluu kotona ja varmasti pihahommissa.

Odotan Berliiniä jo kovasti, sillä edellinen visiittini kaupunkiin oli hirveä katastrofi. Must see -listalla onkin jo monta museota katsottavana ja puistoa käveltävänä. Mieluusti löytäisin myös taidetta olohuoneen seinälle ja kiertäisin pari kirpputoria jos oikein hyvin käy. Oi, tule jo loma. :-) 

Mukavaa vapunpäivän iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...