PUUKULHOLLA PÖYTÄÄN


Eilisellä Design Market -visiitiltä matkaan lähti paitsi liuta puutarhatuoleja, myös puinen salaattikulho. En halunnut haudata kaunista esinettä saman tien kaapin perukoille, vaan iskin sen isolle ruokapöydälle ja sulloin sisään joka suuntaan harottavan viherkasvin.

Ruokapöydän valaisin on jo tovin ollut ajatuksena vaihtaa toiseen, mutta juuri kun vanhan lampun myyntiaikeissa edetään, alkaa sittenkin askarruttaa. Entä jos Tom Dixonin Copper Ball ei olekaan optimivalinta? Nykyinen valaisin tuo jollain hassulla tavalla jonkin sortin pehmeyttä isoon tilaan (joka tuosta kuvakulmasta katsottuna näyttää tosi pieneltä), jonka kolkkoutta ei mieluusti kävisi yhtään lisäämään.


Vaikka kiinalaisen kaappivanhuksen tähtitieteellistä hintaa aikanaan noiduttiinkin, niin se on kyllä ollut nappiostos vailla vertaa. Kaappi tuo muotopuolisuudellaan ja rapistuneella pinnallaan juuri sopivasti lämpöä kliinisen valkoisen keskelle. Tykkään myös ruokapöydän päähän "unohtuneesta" Hay:n Hee-tuolista. Kukaanhan sillä ei kärsi istua, kun se on niin epämukava, mutta olisi ollut täydellisen väärin hankkia pöydän päihin puuttuvat Lento-tuolit. Niinpä meillä onkin Heen vastinparina Hay:n About a Chair -tuoli, joka sekin on vähän niinku sijoilleen unohtunut. :-)


Ruokailuhuoneesta työpöydän taakse. Vielä pitäisi jaksaa etsiä Pariisin hotelli ja varatakin se. Synttärimatka kun koittaa jo ensi viikolla. :-)

Mukavaa maanantai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...