VIIKONLOPPUOTELMIA


Huh, täällä on taas touhukas viikonloppu menossa, kun on uimakoulua, synttärikutsua, sohvan ostoa(!), pihanlaittoa ja jalkapallotreenejä tiedossa. 

Juu-u, vanha punainen sohvamme löysi uuden kodin ennätysajassa, joten nyt meillä oli vähän niinku pakkorako hommata uusi tilalle. :-) Uuden sohvan löysimme viime viikonloppuna Vepsäläiseltä, kun pyörähdimme siellä alun alkaen ihan toisen asian takia. 

Toista asiaa emme löytäneet, mutta kompastuimme sananmukaisesti oranssinpunaiseen sohvaan. Se oli saanut kylkeensä melkoisen alehinnan, koska sohvan alkuperäinen ostaja (ja verhoilukankaan valitsija) ei ollut kyennytkään lunastamaan sohvaa itselleen kun se vihdoin 12 viikon odotuksen jälkeen oli liikkeeseen saapunut. Olisin (tietysti) halunnut, että viemme sohvan saman tien mennessämme, mutta S piti tiukasti kiinni linjauksestamme "uutta vain, kun vanha on myyty alta pois". 
Koska sohvanhakureissu on jo tässä vaiheessa päivää takana, osaan kertoa, että yläkerran sohvan lisäksi matkaan lähti toinenkin sohva. Olemme pitkin kesää olleet aikeissa ostaa saunan yhteydessä olevalle terassille istuinryhmän/sohvan, mutta sopivaa ei ole kävellyt vastaan. No nyt sitten Vepsäläisellä käveli. 

Vepsäläisellä oli kaikki puutarhakalusteet 50 prosentin alennuksella, mikä helpotti huomattavasti nopeaa päätöksentekoa, samoin se, että olimme liikenteessä vuokrapakettiautolla, jolla sohvan sai saman tien kuskattua kotiin. Niinpä matkaan lähti Brafabin alumiinirunkoinen kulmasohva harmailla istuintyynyillä ja oi, se on täydellinen tarpeisiimme. :-)

Kuvitukseksi napsiskelin tällä kertaa kuvia sieltä sun täältä. Talonpalaset koristavat yläkerran aulan pöytää ja Pariisin lamppu keikkuu lipaston päällä keskikerroksessa. Olemme taas tuota pikaa lähdössä Pariisiin - S:lla on synttärit tulossa ja SAS:lla taas oli  huippuhyvä pistetarjous, jonka turvin matkaan pääsi kaksi yhden hinnalla. :-)
Viimeisen otoksen pahvilehmä on saanut etuliitteekseen Berliinin, sillä se löytyi keväisellä Berliinin-reissullamme. Sille ei pitkään aikaan tuntunut liikenevän sijaa talosta, kunnes keksimme naulata sen työhuoneen seinälle. 

Nyt on pakko lähteä katsomaan, mille sijoille uusi puutarhasohva alaterassilla asettuu. Saunan yhteydessä terassista on katettu pieni ala, ja sille sohva on tarkoitus saada sullottua. Tyynyt kestävät kuulemma jonkin verran vettä, mutta ei mitään uittamista, eli suojaan ne on saatava.

Napsin kuvia yläkerran uudesta tulokkaasta, kunhan olemme saaneet sen kääreistä! Se onkin sitten ihan erilainen ilmestys kuin mitä entinen löhösohvamme oli. :-)

Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...