VAATTEILLE KOTI


Nappasimme tänään A:n kanssa Stigan kainaloon ja lähdimme kartoittamaan pulkkamäkiä tontin laidalle. Jottei koko retki olisi ollut pelkkää huvitusta, ehdimme myös ottaa osaa ylimmän kerroksen väliseinien pystytyksessä ilmenneiden haasteiden ratkomiseen. Kovaäänisesti.

Tälläkin kertaa sylttytehdas löytyi putkista.

Meille on (pää)makuuhuoneen yhteyteen tulossa vaatehuone, josta on käynti ylimmän kerroksen kylpyhuoneeseen. Nuo kaksi sisäänkäyntiä asettavat melkoiset reunaehdot säilytysjärjestelmien sijainnille, samoin vaatehuoneessa oleva kellarikerroksen kodinhoitohuoneeseen johtava pyykkikuilu. Ja kun keitokseen lisätään vielä muutama (kilo)metri putkia, oli meillä hetken sellainen fiilis, että jaahans, ei tänne niitä kaappeja sitten tarvitakaan.



Alkuperäinen suunnitelma oli, että pyykkikuiluseinälle olisi tullut hyllylliset kaapit ja vastapäiselle seinälle vaatetankoja yhteen ja kahteen tasoon. Nyt tuon pyykkikuiluseinän yhteen nurkkaan on kuitenkin ilmaantunut niitä PUTKIA sen verran, ettei kaappiajatus enää toimi. 

Onneksi S kuitenkin ajattelee sillä välin kun minä kiukkuan. Niinpä hän keksi, että laitetaan pyykkikuiluseinälle niitä vaatetankoja, ja vieläpä U-muotoon niin, että ne jatkuvat molemmille sivuseinille. Kattoon asti ulottuvat kaapit kootaan sitten vastapäiselle seinälle. Ookoo, kelpaa minulle.

Vaatehuoneeseen on jäämässä ruhtinaallisesti tilaa myös jonkin sortin pukeutumispenkille (lue: vaatteiden laskupaikalle), jota parhaillaan metsästän. Valaisimeksi ehdin jo hankkia designer-lights.comista Le Klintin 171A:n, jota kaupattiin siellä Clearance-hinnalla. 

Kuvat: www.designer-lights.com, Google-kuvahaku



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...