KAHVIKUPILLE PÖYTÄ


Syynä on joko tänä viikonloppuna tehtävät keskikerroksen lattiavaluvalmistelut tai Pariisista ostamani lamppu, kun sohvapöytä tuntuu nyt jotenkin akuutilta asialta (NOT!) miettiä.

Huomaan sohvapöydän tuovan mieleeni pelkästään rouheita ajatuksia. Sileän vaalea betonilattia - jos ei nyt ihan huuda - niin vaatii kuitenkin kaverikseen jotain ei-niin-sileää.


Alun perin olin ajatellut, että vanha penkki sopisi takan edustalle ja kulmasohvan kaveriksi pöydän virkaa toimittamaan. Penkki olisi pitkä ja mikä vielä tärkeämpää, kapea. Haluan säilyttää takan edustan mahdollisimman ilmavana ja sellaisena, ettei takansytytyspuuhissa iske joka kerta takapuoltaan sohvapöytään.

Ihan ruuhkaksi asti en kuvia vanhoista penkeistä löytänyt. Woodismin idea hukkapuista tehdyistä penkistä vaikutti kuitenkin hauskalta. Samoin minulle juttelivat houzz.comista löytyneet ideat tee-se-itse-pöydiksi, erityisesti tuo oikean yläkulman valkoinen (joka on varmaan järkkypainava). Eurolavaan tuskin päätyisin, myös pöydän alla olevat pyörät ovat pannassa.

Sohvapöydistä tähän päivään. Olemme kovasta pakkasesta (turha sitä säätä eilen oli manata!) huolimatta aikeissa hypätä A:n kanssa paikallisjunaan ja lähteä lastenmuseoon Sederholmin taloon. Aivan loistopaikka, suosittelen kaikille.

Mukavaa lauantaita ja punaisia poskia!

Kuvat: www.woodism.fiwww.houzz.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...