KAIKKI TIET VIEVÄT ROOMAAN


Olen viime päivät leikkinyt matkanjärjestäjää ja hoidellut käytännön asioita liittyen vappuviikkoiseen Rooman-matkaamme.

Olemme normaalisti S:n ja A:n kanssa sellaisia reissaajia, jotka etenevät fiilispohjalta eivätkä pahemmin etukäteen suunnittele tekemisiään. Mutta tällä kertaan matkaan ovat lähdössä myös vanhempamme, joten tilanne on vähän toinen. Olenkin palkannut meille suomenkielisen oppaan, vuokrannut  minibussin, hankkinut liput Pietarinkirkkoon, ottanut selvää ravintoloista ja varannut muutamaksi illaksi pöydänkin. Huh, kyllä tämä työstä käy.

S:ää äkillinen suunnitelmallisuuteni vähän nikotuttaa, mutta vauhtiin päässeenä en pysty lopettamaan. Seuraavaksi askartelen varmaan kaikille päiväohjelmat - ainakin pienet Rooman oppaat pitää kaikille hankkia, apua!

Tästä reissusta kun selviän, niin lupaan tulevalla kesälomamatkallamme palata taas normimoodiin. :-)

Jees, illalla kaupunginorkesterin konserttiin ja huomenna kevätmessuilemaan. Luulimme jo lähettäneemme A:n viikonloppuvierailulle isovanhempien luo, mutta sekaannusten summana A onkin palaamassa jo huomenna kotiin. Se siis tarkoittaa, että toinen meistä kiertää messuosastoja ja toinen kuolaa A:n kanssa karkkipäivän innoittamana metrilakukojun luona.

Kuva: Google-kuvahaku  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...