HULLUTUSTEN TUOMAA


Aikeenani oli sivuttaa tämänvuotiset hulluttelut melkein kokonaan, mutta sitten bongasin postin mukana tulleesta kuvastosta Woodnotesin matot ja taas mentiin.

Kitti-keltaisen Avenue-maton perään olen katsellut pitkään ja hartaasti. Kitti-valkoinen Viiva-matto taas nousi eräänä iltana keskusteluihin S:n toimesta, kun pohdimme mattoa ruokailutilaan.

Hullujen päivien hinta oli molempien mattojen osalta varsin maltillinen, joten vedimme pitkää tikkua, ja minun kohtalokseni koitui kammeta verkon ääreen heti aamukahdeksalta ja ostaa matot. Hyvä niin, sillä nyt molemmat matot ovat verkkokaupasta loppuunmyytyjä.

Woodnotes-hankintojen jälkeen puuttuu enää olohuoneen matto. Niille main etsin kyllä jotain paperinarua pehmeämpää ja värikin voisi olla hieman kittiä räväkämpi. :-)

Lattiasta kuitenkin kattoon ja seiniin, sillä tasoitustyöt sen kun jatkuvat. Työtä on ilmeisen paljon, ja  kuvitelmani siitä, että homma olisi ollut jo pulkassa, oli ilmeisen harhainen. Ylintä kerrosta ei ole aloitettu vielä lainkaan, vaan töitä on edelleen paiskittu kellarissa ja keskikerroksessa. Saimme tasoittajalta silti arvion, että ensi viikon lopulla hänestä olisi jäljellä vain lattioille laskeutunut pöly. Ihan kiva kaveri, mutta mieli tekisi jo päästä sutimaan seiniä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...