KEVÄTYLLÄTYKSIÄ


Lauantaina oli tarkoitus saada takkaan piippu, mutta eipä sitä sitten saatukaan. Se mistä asennus hirtti kiinni, jäi kyllä hieman epäselväksi, mutta jotain tekemistä sillä oli tulokulman ja turvallisten etäisyyksien kanssa. Nyt sitten odotellaan jotain kaikki ratkaisevaa piipun pätkää ennen kuin tositoimiin päästään uudelleen. 

Odottamisessa ei muuten olisi mitään vikaa, mutta kun ylimmän kerroksen kattoa ei päästä tasoittamaan ennen kuin piippu on asennettu. Siitä höh. Ja siitä puolestaan jee, että kellarikerroksen valkeus ehti ennen viikonloppua kohota myös keskikerrokseen. 

Olin jotenkin siinä luulemuksessa, että betonista seinäpintaa olisi keskikerroksessa jäämässä näkyviin reilummaltikin, mutta ei sitten. Suuriakkunainen keittiö-/ruokailutilan päätyseinä on loppujen lopuksi aika pieni pisara tässä seinämeressä. Nyt olen ajatuksineni välitilassa: pitäisikö asiaa harmitella vai olla tyytyväinen tekemiinsä päätöksiin? Valkoinen on kaunista, mutta niin oli betonipintakin. 

Lumen sulaminen on tässä vaiheessa vuotta enemmän kuin odotettu tapahtuma. Se ei sen sijaan ole, mitä lumivuorten alta paljastuu.

Meillä on koko rakentamisprojektin ajan ollut jätelava käytössämme ja siihen nähden, miten usein tyhjennys on pitänyt tilata, olen jotenkin harhautunut luulemaan, että pihapiiri on pidetty perin siistinä. No jaa, ei kyllä ole. Hankien alla on ollut välivarastoituna ties mitä ylläripylläri-laudanpätkää ja styroksin palasta - tyhjistä tupakka-askeista nyt puhumattakaan.   

Mukavaa viikonalkua ja kiitos että kävit vierailulla. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...