TYÖN ALLA


Kellarin varasto alkaa olla lundiaa pullollaan - kiitos S:n joka niitä on sinne roudannut. Nyt vaan vielä tavarat sijoilleen, niin varastosta on jatkossa mahdollista löytääkin jotain. 

Eilisiltana A ja S jättivät kaappien kokoamisen kuitenkin toviksi ja piipahtivat jalkapalloturnajaisissa, joista A:n joukkueelle oli tuliaisina yksi tasapeli ja kaksi häviötä. Kunnon jalkapalloäitinä tiedustelin S:ltä, että mikä niiden tappioiden syynä mahtoi olla. Ihan heti en olisi arvannut, että S vastaa "no kun vaan yksi pelasi ja muilla oli leikit kesken". No just. Siinä eivät varmaan sitten valmentajan tsemppipuheet hirveesti auttaneet? :-) 

Varaston järjestelemispuuhat joutuivat katkolle tänäänkin, kun heti aamusta oli porhallettava uimakouluun. Koukkasimme samalla automatkalla Vepsäläiselle, sillä makuuhuoneen yöpöytäongelma on saattanut jälleen löytää yhden ratkaisun, jee.

Yöpöytäasioissa en ole tähänastisen elämäni aikana onnistunut ehkä ikinä. Niiksi on soviteltu ties ja mitä, mutta aina on vika paikannettu nopeammin kuin pöly on ehtinyt pöydille laskeutua. Nyt aion sovittaa sellaisiksi kahta Kartellin valkoista Componibilia. Jospa niiden tulon myötä kameran kuvakulmankin saisi hieman nojatuolia leveämmäksi. Noh, se nähdään kolmen viikon päästä. :-)

Iloista sunnuntaita ja kiitos että kävit vierailulla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...