SISMINEN SUUNNITTELIJA NOSTAA PÄÄTÄÄN


Hui sentään, siitä on taas kamalan pitkä tovi kun viimeksi olen jotain kirjoittanut. Radiohiljaisuuden taustalla ei niinkään ole ollut tapahtumien puute, vaan pikemminkin niiden runsaus, jonka takia kaikki "ylimääräinen" on jäänyt, blogin kirjoittaminenkin. Mutta jospa sitä taas ja kerran. Jatkaisi ihan uudesti innostuneena. :-)

Tontinlaidalla on viimeiset kuukaudet keskitytty asumiseen. Jotain on toki saatu nikkaroituakin, kuten syksyllä kaiteet terasseille ja kaakeloitua suihkuseinä ylimmän kerroksen pesuhuoneeseen, mutta muuten täällä näyttää aikadelailla samalta kuin viime vuonna tähän aikaan. Asumisen lomassa keittiö on ollut kovalla kulutuksella, sillä perheemme pitkittynyt ulkona syömisputki on korvautunut kotiruokaputkella. Leipuria meidän taloudestamme ei löydy, mutta kaksi innokasta kotikokkia kyllä. Ainoa ongelma tuppaa olemaan, että tilavasta keittiöstä ja pitkästä työtasosta huolimatta nämä kaksi kotikokkia eivät mahdu samaan tilaan yhtä aikaa. Liikaa mielipiteitä ja neuvoja molemmilla jaettavaksi nääs.

Vaikka keittiö onkin osoittanut hyvät puolensa useaan otteeseen, sisminen keittiösuunnittelijani näkee jo yhtä sun toista muutettavaa. Kyse on enemmänkin kosmeettisista kuin toiminnallisista muutoksista. Takaseinän korkean kaappirivin tilalla näkisin mieluusti matalan kaappi-/laatikostorivin kokonaan ilman yläkaappeja. Takaseinällä saisi korkeintaan olla kaksi seinänpituista avohyllyä, mutta niidenkään haluamisesta en ole ihan varma. 

Suurista suunnitelmista on (onneksi) loputtoman pitkä matka siihen, että keittiötä oikeasti alettaisiin laittaa uuteen uskoon. Aivan kuten toisenkin viimeaikaisen suunnitteluharrastuksemme realisoitumiseen, nimittäin uuden talon rakentamiseen. :-)

Mukavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...