OIKEIDEN TÖIDEN LOMASSA ASKARRELTUA


On vissiin vähän kysenalaista nimittää tätä foorumia rakentamisblogiksi, kun ei täältä kovin montaa otosta rakennustyömaasta löydy enkä aina edes muista mainita koko työmaata. Ihan hirveän kovasti siellä kuitenkin kaikenlaista tapahtuu. Ylimmän kerroksen lattia on määrä valaa tällä viikolla, kellarissa nousee pystyyn väliseiniä ja murheenkryyni-portaitakin päästään valamaan huomenna.


Sillä välin kun työmaalla ahkeroidaan oikeissa töissä, minä voin keskittyä keksimään asioita työmiestemme pään menoksi. Muunto-seinäpaneelit olivat jo keikauttaa veneen, mutta huh, onneksi kävi ilmi, ettei niiden asennus mitään tähtitiedettä tule olemaan. 

Seuraavaksi (en kyllä yhtään tiedä miksi) pitäisi löytää liuta vesihanoja ja muutama suihkukin. Keittiöön ja keskikerroksen vessaan olemme aikeissa hankkia itsestään avautuvat ja sulkeutuvat älyhanat, mutta muualla mennään perinteisin vesiveivaimin. Tai ehkä suihkut aiheuttavat jotain (lisä)pohdintaa, sillä pintavetojen sijaan vesiputket kulkevat seinän sisällä.

Keittiö-, kodinhoitohuone- ja vaatekaappitilausta tavasin myös viikonloppuna ees sun taas. Alun alkaen tartuin tehtävään sillä asenteella, että suunnitelmahan on valmis ja valkoinen kaappi on valkoinen kaappi toimittajasta riippumatta, mutta ei se kyllä ole. Sisuskaluissa on eroa varmasti enemmän kuin vesissä, ja joidenkin nippelinappuloiden kohdalla jouduin todella haastamaan itseni, että keksisin kaikille tarkoituksen oikeassa elämässä. Pienimuotoista karsintaa on siis luvassa ennen kuin tilausvahvistus lähtee eteenpäin.

Nyt vaikuttaa erehdyttävästi siltä, että homma etenee vaihteeksi toivotulla tavalla. Kreit.

Kuva: Google kuvahaku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...