JALKOJA KYNTTILÖILLE


Voi jummilaade sitä meidän robotti-imuriamme! Nyt se ryökäle on juuttunut ylimmän kerroksen sohvan alle eikä suostu inahtamaankaan vaikka miten kiskon. Sohva taas on niin painava, ettei sitäkään saa nostettua näillä käsivarsilla. Olen siis umpikujassa ja pakotettu heittämään hanskat tiskiin. Onneksi kahden viikon työmatkaleskeys sentään päättyy huomenna, ugh.

Olen tehnyt kotona imurin kiskonnan lisäksi pienimuotoista kynttilänjalkainventaariota ja tullut siihen lopputulemaan, että kyllä ne taitavat täksi talveksi piisata. Tai no, en pistäisi pahakseni, jos joulu toisi kuparisen Kubuksen tai samaa materiaalia olevan Fire Hurricanen tullessaan. :-)
 


1. LightHouse, Normann Copenhagen, 2. Heima, Normann Copenhagen, 3. Etch, Tom Dixon, 4. scented candle for men, Tom Dixon, 5. Bengt&Lotta -kynttilänjalkoja, 6. Nappula-kynttilänjalkoja, Iittala, 7. Allas, Iittala, 8. Lup, Hay, 9. Fire Hurricane, Norm

Vaikka kynttilänjalkoja tosiaankin alkaa olla kokoelmaksi asti, en - kumma kyllä - ole vielä ehtinyt polttaa niissä yhtään kynttilää. Tänään voisimme A:n kanssa kuitenkin juhlistaa hyvin menneitä kahta viikkoa ja tuikata pariin tulet. S lennähtää huomenna rapakon takaa kotiin, ja sitten on työmatkaleskeys tältä erää ohi.

Mukavaa viikonloppua!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...