INSPIS HOI, ÄLÄ JÄTÄ!


Bloginpito on jäänyt viimeaikaisten käänteiden ja kiireiden vuoksi vähän lapsipuolen asemaan, ja vieläkään en uskalla varmuudella sanoa, että tämä tästä vilkastuisi. Mutta yrittänyttä ei laiteta vai-miten-se-nyt-meni. :-) Yritän tavoittaa inspiksen ja jos tavoitan, pitää siitä kiinni.

Olemme huomenna lähdössä taas Tukholmaan, mutta tällä kertaa koko perheen retkelle ja vieläpä vesiteitse. Kyse on siis vain "päivä Tukholmassa" -visiitistä, mutta olen silti ajatellut ehtiä muutamaan kauppaan A ja S kintereilläni. 

Etch-lyhdyillä ei (kai) ole mitään tekemistä inspiksen tai sen paremmin Tukholmankaan kanssa, mutta yskivä kone ei nyt muuhun kykene. 

Ai niin, sen kerron sisustusrintamalta vielä, että teimme viime viikolla muutaman löydön Artek Aitan syysalesta. Tarjolla oli hirveä määrä erivärisiä Aalto 60 -jakkaroita, joista yksi matkasi meille kotiin asti. Yllätin myös itseni ihastumalla Artekin Kantoon, kun sen ensimmäistä kertaa puunvärisenä näin. Se oli toinen ale-ostoksemme - olkoonkin, ettei meillä vieläkään pala takka.

Jees, nyt on viuhahdettava taas toisaalle. 

Mukavaa keskiviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...