TAVARAT KAUPAN - VIHDOIN JA VIIMEIN


Olen ollut aikeissa ryhtyä varaston tyhjennyspuuhiin kohta koko alkuvuoden, mutta aie ei ole ottanut tuulta alleen - paitsi viime viikonloppuna ja siltä istumalta. Nyt ovat tavarat kaupan Tori.fi:ssä, hyvä minä. :-) 

Ehdottomasti suurin myytävä kapistus on nykyinen ruokapöytämme. Valantin Ruutu-pöytän on palvellut meitä hyvin ja säilynyt lähes tulkoon samassa kunnossa kuin missä me sen kuusi vuotta sitten Vepsäläiseltä ulos kannoimme.
 Ruokapöydän lisäksi olemme päättäneet luopua yhdestä meille tarpeettomasta Artekin A338:sta ja Design House Stockholmin punajohtoisesta Blockista. Kumpaakaan ei ole meillä kertaakaan edes kaivettu laatikoistaan, saatikka sytytetty. 


Vähän käytetympää valaisinosastoa edustaa ruokapöydän päällä killuva kymmenhaarainen kattokruunu. Se toimii ihan ookoo valkoisen pöydän kanssa, mutta nyt kun pöytä on kaupan, pitää valaisimenkin lähteä.  

Valaisimien ja pöytien lisäksi kauppaamme yhtä käsienpesuallasta ja WC:n peiliä. krominen HansGrohen PuraVidakin meiltä löytyy avaamattomasta paketista, mutta sitä en ole vielä saanut laitettua myyntiin. 

Linkit myynti-ilmoituksiin

Valantin Ruutu-ruokapöytä
Artekin A338
Kymmenhaarainen kattokruunu
Allas ja peili


Tori.fi:ssä näyttää olevan kymmentuhatpäin ilmoituksia - toivottavasti joku huomaa nuo meidänkin ilmoituksemme ja innostuu uudenkarheista lampuista tai hyvinpidetystä ruokapöydästä. :-) Päässä olisi jo niin monta uutta ideaa, mutta S on kieltänyt uudet tavarat ennen kuin vanhoista on päästy eroon. Se on varmaan ihan hyvä ultimatum. :-)

Mukavaa keskiviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...