YLÄKERRAN LAMPPUSHOW


Taas on tohinaviikonloppu edessä. Tänään on luvassa uuden italialaisravintolan testausta, huomenna A kuvittelee menevänsä paitsi Heurekaan, myös käärmenäyttelyyn ja sunnuntaina uidaan ja potkitaan palloa taas. Muuten ostan kyllä kaiken, mutta käärmeet jätän suosiolla A:lle ja S:lle. Minä voin sillä välin parannella otsaani, joka on saattanut italialaisravintolan jäljiltä hieman kipeytyä. :-) 

Viikonlopusta yläkertaan. Jos meidän taloutemme jostain on "osannut" pitää huolta niin siitä, ettei mökistä valo ihan heti lopu. Jaksoin tällä erää kuvata vain yläkerran lamppushow'n, mutta kyllähän sitä yllättäen oli siinäkin. 

Ehdottomia suosikkiejani tuppaavat useimpina päivinä olemaan Tom Dixonin Etch ja Artekin A110. Sen sijaan S:n alelaarilöytö, Kartellin kultainen Bourgie, haastaa edelleen. Se on jotenkin vaan niin pömpöösi, että huh. S vaan oli tekemästään lamppukaupasta niin innoissaan, ettei sitä henno poiskaan laittaa. :-)Meillä on yläkerrassa muiden kerrosten tapaan yleisvalona epäsuoravalaistus lukuun ottamatta märkätiloja ja meidän makuuhuonettamme, jossa vinosti laskeutuva katto ei enää antanut moista toteutusta myöten. Niinpä siellä on ikkunoiden edustalla rivi spotteja, jotka eivät nekään ole kyllä ikiaikaisia suosikkejani (jos ei ole kultainen Bourgiekaan). 

Valaisimia en usko yläkerran enää vetävän, mutta kirjastonurkkauksen matto-ongelma odottaa edelleen ratkaisuaan. Joka toinen päivä olen ihan sitä mieltä, että Hayn paperimatto on etsimäni, ja joka toinen päivä en. Tänään on vuorossa taas sellainen ratkaistu päivä. :-)

Mukavaa perjantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...