H, POSTISSA ON NAULAKKO!


Hhrrrr, onpas tänään ollut kylmä päivä, kerrassaan. 

Pahaa aavistelematon S luuli lähtevänsä hakemaan postista Finnish Design Shopista joululahjakortilla ostamiani valaisimia. Yllätys olikin melkoinen, kun postineiti kiikutti kompaktin lamppulaatikon sijasta tiskille Hayn Loop -naulakon, jota ei niin vain tungettukaan auton takapenkille.
 
Kerroin jo aiemmin aikeistani paikata vierashuoneen vaatekaapittomuutta mustalla Loopilla, mutta kun bongasin Finnish Design Shopin myyvän keltaisia halvennuksella, tein salamaratkaisun ja vaihdoin väriä. 



Uskon keltaisen piristävän juuri oikealla tavalla kovin mustavalkoiseen kallellaan olevaa huonetta. Juu, tein päätöksen läästiä postin kiikuttamat rullat Ferm Livingin Marble-tapettia vierashuoneen seinään. Niinpä Artek-loppuunmyynnistä hankkimiemme A330S-valaisimien päätyminen lukulampuiksi huoneeseen oli sitä myöten selvä.

Olen täällä ehtinyt jo haikailla Woodnotesin K-tuolin perään, mutta nyt olen iskenyt silmäni myös Avenue-mattoon. Voisin ehkä yrittää toivoa sitä synttärilahjapakettiin - vuotuinen juhlapäivä on näet ihan nurkan takana. :-)

Kuvat: Finnish Design Shop, Ferm Living, Google-kuvahaku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...