KAURIS KATEISSA


En ole mikään talvi-ihminen, joten ottaa kovasti huumorin päälle tämä jatkuva lumentulo. Tontilla olevat lumikasat alkavat nekin olla sitä luokkaa, että lunta poltellaan vielä juhannuksena. Ellei sitten hautauduta hankeen sitä ennen.

Säästä seipäänpäihin. Olen täällä toitotellut verkko-ostoksiani ja ollut voittopuolisesti tyytyväinen siihen, miten asiat ovat verkkokaupoissa sujuneet. Nyt olen kuitenkin alkanut epäillä, että tekokauriinpääni on jäänyt matkan varrelle.



Kauriin katoaminen on vasta epäilyn asteella, sillä laatikoita on viime aikoina vastaanotettu siihen tahtiin, että yksi tekokauriinpää on hyvinkin saattanut jäädä huomioimatta.  
Jos kuitenkin kävisi niin, että kolme viikkoa sitten tilaamani hökötys ei koskaan tule/tullut perille, saanen kuitenkin killinkini takaisin, sillä tilasin sen Amazonin kautta ja käytin maksamiseen Paypalia.
Nyt yleisen hätänumeropäivän viettoon. Ja jos oikein riehakkaaksi menee, niin sittenhän siinä sivussa voisi juhlia pikkuisen myös omia synttäreitään. A:n hakuun ja pullakaupoille siis. :-)

Iloista maanantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...