NIKSNAKS, SANOO SAKSET


Viikonloppu on mennyt naputellessa ja paikasta kolmanteen juostessa. Mutta nyt on Muunto-seinät asennettu sinne minne pitääkin, ja ooo, niistä tuli tosi kivoja. Erityisen innoissani olen ylimmän kerroksen oleskeluaulaan laitetusta valkoisesta Muunto-seinästä.


Meille ei aulaan ole tulossa ihan noin iloisia värejä, mutta A:n huoneeseen kyllä. Myös kellarin jokaiselle jotakin -tilaan tulevat hyllyt ja laatikostot ovat harmaita seinäpaneeleita iloisempia ilmestyksiä.

Kellarin harmaan Muunto-seinän pariksi keksimme maalata loput seinästä mustalla liitutaulumaalilla. Tuota seinää vasten on myös tulossa rivi mustia Artek-valaisimia, joiden kuvittelen käyvän siihen kuin nokka varpusen nassuun.

Paitsi että voi ei. Yksi kellariin tulevan jokaiselle jotakin -tilan keskeisimmistä käyttötavoista oli tarkoitus olla elokuvien katselu isolta seinältä. Tuota aietta varten S oli isänsä kanssa vetänyt rakenteiden sisällä valtavalla vaivalla HDMI-kaapelin, ja kaiken piti olla mallillaan tykin asennusta varten. No, ei ole, sillä joku hanslankareistamme on S:n kauhuksi napsaissut HDMI-kaapelin epähuomiossa poikki! Johdonpätkä killuu kyllä paikoillaan, mutta liitin puuttuu päästä. Voi sitä maansurua, joka työmaalle asian toteamisen jälkeen laskeutui. Huomasin myös tänä aamuna, että iPadilla oli selattu aika monta HDMI-aiheista sivua läpi ja yritetty löytää ratkaisua ongelmaan.

Huomenna alkaa keskikerroksen betonilattian laitto toistamiseen. Tällä kertaa puuhaan vierähtää koko viikko, mutta lopputulemasta ei pitäisi joutua reklamoimaan. Hyvä niin, sillä tiimalasissa ei ole enää ylimääräistä hiekkaa sellaisia koukeroita varten.

Aurinkoista tulevaa viikkoa!

Kuva: Google-kuvahaku

2 kommenttia:

 1. Voih tuota piuhan katkeamista. Kysyin mieheltäni voiko tilannetta pelastaa mitenkään ja aika tyly tuomio tuli - katkenneeseen piuhaan ei voi liittää uutta "päätä". Piha prässätään tehtaalla kiinni liittimeen ja omin avuin se ei onnistu. Mutta toivottavasti keksitte jonkin ratkaisun.

  Jane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaargh, S on aivan devastaatiossa johdon katkaisemisesta, sillä "muita vaihtoehtoja" ei oikein tunnu ilmaantuvan. Tuntuu aivan käsittämättömältä, että jollekulle tulee edes mieleen alkaa saksia johtoa. :-( S oli tosin suojannut liitinpään jeesusteipillä, että ehkä joku oli sen sitten tulkinnut ylimääräiseksi mötikäksi ja ryhtynyt parturointipuuhiin.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...