BETONIA PÖYTÄÄN


Alkuperäinen ajatuksemme penkistä sohvapöytänä ei sitten toiminutkaan, vaan näytti ihan pöljältä. Äitini bongaamalle penkkiparalle löytyi kuitenkin loistopaikka toisaalta, ja me pääsimme kartoittamaan muita pöytävaihtoehtoja.

Olin jo aikanaan miettinyt betonisia pikkupenkkejä ruokapöytämme päätytuoleiksi, mutta penkkien sijaan tuosta Vepsäläisen myymästä betonikalustemallistosta päätyikin kotiimme sohvapöytä. Oheisessa kuvassa näkyy pöydästä vain pieni kaistale. Oikeasti se on aikamoinen rohjake, mutta olimme myytyjä viimeistään siinä vaiheessa, kun olimme saaneet hinkutettua sen paikoilleen.

Kasasin pöydälle alkujaan kasan erilaisia kynttilänjalkoja, mutta nyt installaatio on jo vaihtunut toiseen ja kynttilänjalat päätyneet yläkerran aulaaan.Takan reunuksella nuokkuu kovia kokenut orkidea, joka olisi melkein kukkinut toistamiseen ellei se olisi tippunut lattialle. Nyt tuo kukan kuvatus on jo päätynyt loppusijoituslaitokseen, sillä sen kaikki lehdet olivat putoamisen jäljiltä katki.

K-tuoli kojottaa ylimmän kerroksen sijaan nyt olohuoneessa, sillä olohuoneeseen sovitettu BoConceptin Smartville ei toiminut lainkaan. Tuoli on erityisesti A:n suosiossa, sillä se pistää mukavasti nutun sekaisin, kun oikein pyörittää. Myös aikuisempien koeistujien mielestä K-tuoli on osoittautunut oikein mukavaksi tuoliksi istua.

Takkaa emme vielä ole poltelleet, sillä emme ole vieläkään saaneet viilennysjärjestelmäämme toimimaan. Talossa on siis ihan sikalämmin. Paitsi kylpyhuoneiden lattiat, joiden lämmitys taitaa olla miinusasteissa, hrrrr.

Jees, nyt naulakoita naputtelemaan ja vessapaperitelineitä ruuvaamaan. Mukavaa tiistaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...