SAUNAAN!


Oioi että on viime aamuina ollut haasteellista autoilla kesärenkailla! Onneksi ilmojen pitäisi lämmitä loppuviikoksi - jospa sitä sitten saisi liukasteltua siihen asti kunnes S palaa työmatkaltaan. Itsehän en talvirenkaiden vaihdosta suoriudu. :-)

Toinen "oioi" sille, että tänään kun palaan kotiin, pitäisi saunan pukuhuoneen olla melkein mallillaan. Vain aikoinaan hankkimani Hayn Gym-vaateripustimet puuttuvat seinistä. Kamalasti pukuhuonetta ei ole tarpeen sisustaa, mutta ajattelin hankkia ikkunan eteen katosta riippuvan Sky Planterin (1.), muutamia tyynyjä penkeille ja mahdollisesti lattialle jonkun kosteutta kestävän matonkaistaleen. Tyynyjen osalta mielessäni kummittelee kuviona joko perinteinen raita (4.) tai sitten hieman kimurantimpi Paisley-kuvio (5.).

Gym-vaateripustimia (2.) meiltä löytyy kaikissa sateenkaaren väreissä. Jos ostaisin niitä nyt, tyytyisin varmasti yhteen väriin, joko valkoiseen tai puunväriseen, ne saattaisivat toimia valitsemiemme pintamateriaalien (3.) kanssa paremmin kuin nyt seinään pakosti iskettävät psykedeelivärit.  

Kyllä se taitaa vielä kolmas "oioi" suusta päästä. Tällä kertaa sen johdosta, että postauksen tekoon hurahti lakisääteinen ruokatunti. Nyt pitää taas pärjätä aamusämpylän voimin tämä päivä, höh.

Mukavaa tiistaita!

3 kommenttia:

 1. Ihana pukuhuone! Mua jäi vielä kiinnostamaan, mihin tuota valkoista sormipaneelia (?) tulee. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, meillä on pukuhuoneen neljästä seinästä kolme "päällystetty" sormipaneelilla ja neljäs magnonialla. Tuo magnoliaseinä jatkuu samanlaisena läpi suihkutilan aina saunaan asti ja tuo vähän jatkuvuutta tilaan. Yritän saada näpsittyä oikeita kuvia kunhan pääsen kotiin, jospa niistä saisi vähän paremmin selkoa kuin sepustuksestani. :-)

   Poista
  2. Kiitos selvennyksestä, kyllä mä nyt muistankin. Olen tosi ihastunut sormipaneeliin, ja sitä tulee joko valkoisena tai kuultovalkoisena meille pukuhuoneeseen ja ehkä myös eteiseen.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...